Hurra!

9. oktober 2018 feiret vi at Barne- og ungdomsklinikken fylte hele 10 år, med fest fra morgen til kveld!

Vi fikk besøk av musikere fra Lørenskog skolekorps, og startet med korps gjennom barneavdelingene og i glassgata til glede for store og små.

Midt på dagen var det barnearrangement vestibylen. Taler ble holdt av klinikkdirektør Erik Borge Skei, sykehusdirektør Øystein Mæland og Josefine Rørvik Skåland fra Ungdomsrådet. Verdens beste BUK-band hadde konsert, vi danset BlimE-dansen, og sang klinikkens egen bursdagssang! Sykepleier Borghild Jensen Bækkelie hadde skrevet sangteksten, og Øystein Johan Østby fra sykehusskolen hadde lagd fantastiske illustrasjoner til.
Etter arrangementet var det tid for forskjellige aktiviteter. Det var bamsesykehus, ansiktsmaling, photo booth fra dinphotobooth.no og Ungdomsrådet hadde stand med quiz. Bamsen Fabler fra i IKEA var også på besøk. Og kake så klart!

Så kom kvelden, og det var tid for ungdomsarragement. Det braket løs med danseshow av gruppa Exellence fra danseklubben 2Dance. Etterpå var det stemningsfull konsert med Emilie Nicolas. Photo booth var på plass også til kveldsarrangementet.

Tusen takk til alle som deltok på feiringen! Vi er så stolte av klinikken vår og gleder oss til de neste ti årene!