Aktiviteter og opplevelser

Fredag 2. juni hadde vi Barnas dag på Barne- og ungdomsklinikken. Dagen startet med bamsesykehus, der skadde og syke bamser fikk god behandling. Senere kom motorsykkelklubben GoldWing MC med tøffe motorsykler i alle slags farger, og tok barna med på kjøretur i nærområdet. Politiet var også på plass og ledet an på motorsykkel i front. Lørenskog brannstasjon stilte med flere brannbiler, blant annet lille Pernille som flere av de minste likte veldig godt. Man kunne også sitte inne i brannbilen og prøve å sprute med brannslangen.

Overraskelse fra Dag Aleksander

Så mye moro blir man sulten av, og da mettet pølser og is både sultne barn, brannmenn og motorsyklister. Musikkterapeutene underholdt med solskinnskonsert før vi til slutt samlet oss i vestibylen. Dag Aleksander (5 år) som var med bestemor fra GoldWing MC, hadde nemlig en overraskelse på lur. Han hadde samlet inn masse nye, flotte leker til barna på Barne- og ungdomsklinikken som han overrakte. Tusen takk, Dag Aleksander!

En flott dag 

Dagen ble rundet av med allsang av «You Are My Sunshine». Brannmennene grep muligheten til å prøve ut noen av instrumentene våre, og dro til med svingende rytmer. GoldWing MC, pasienter, foreldre og ansatte til stede stemte i og det ble en allsang vi sent vil glemme.

Takk til dere alle for at dere bidro til en fantastisk dag!